16 oktober 2024

Fira skoterns dag med oss den 26 oktober

Skoterns dag - en fest för hela familjen!

Lördag den 26 oktober är det dags att fira skoterns dag hos Berners Marin & Motor, och vi bjuder in både stora och små till en fullspäckad dag. Passa på att kolla in 2025 års lineup från Arctic Cat och ta del av fantastiska erbjudanden. För alla barn blir det ett extra spännande möte – Storsjöodjuret Birger kommer på besök och sprider glädje!

Berners Personbilar visar också upp sitt senaste tillskott, den robusta Isuzu D-Max, medan Berners Tunga Fordon imponerar med en mäktig timmerbil från Scania. Dessutom blir det fiskdamm för alla barn och när hungern slår till kan ni njuta av läckra hamburgare från Verksmogrillen som finns på plats och är redo att servera hela dagen. 

Exklusivt skoterns dag-erbjudande! Välj tillbehör till ett värde av 7000 kronor i samband med köp av ny skoter från Arctic Cat. 

Räntekampanj! Vi erbjuder 3,95% ränta på fordon, tillbehör och reservdelar. 0 kronor kontantinsats, så passa på. 


När och var?

Lördag den 26 oktober, kl. 10-16
Berners Marin & Motor, Hofvallsgränd 1, Östersund


Kom och fira med oss! Skoterns dag hos Berners Marin & Motor är ett perfekt tillfälle att upptäcka det senaste inom skoter- och fordonsvärlden, samtidigt som hela familjen får en rolig dag tillsammans. Vi ser fram emot att välkomna er!