Yamaha TMAX Tech MAX 2024

Straight to the MAX

Du jobbar hårt. Du njuter av livet. Tiden är det värdefullaste du har. Och du uppskattar autentisk stil och välbeprövad kvalitet. När du ser vad TMAX Tech MAX har att erbjuda kommer det förmodligen att bli ett av de enklaste och smartaste beslut du fattat på länge.

063-391 77 00

Funktioner

Kraftfull motor på 560 cc
Den kraftfulla motorn på 560 cc har en unik och kompakt design med en 360-graders vevaxel med horisontellt placerad balansaxel för extremt sportig prestanda tillsammans med ett högeffektivt CVT-drivsystem för enastående mjuk körning. Och för ökad känsla ger de noggrant utformade insugs- och avgassystemen ett speciellt djupt och rent ljud som är typiskt för TMAX Tech MAX!
Dynamisk och sportig chassidesign
TMAX Tech MAX-designen för dig ett steg närmare supersportens motorcykelvärld med sitt aerodynamiska chassi. Smalare dubbla LED-strålkastare, nya vingar framtill med stora luftintag samt nya sidokåpor är mer TMAX än någonsin. Och de lätta gjutna fälgarna och det gjutna aluminiumstyrhalvorna framhäver sportskoterns premiumspecifikationer.
Projektorstrålkastare, inbyggda blinkers
Ta en titt på fronten så förstår du att det här bara kan vara TMAX Tech MAX! De smalare dubbla strålkastarna med inbyggda blinkers ger den en aggressiv look, medan den nya projektordesignen med en monofokuslins ger en kraftfull ljusstråle. Och för att framhäva den här ikoniska sportskoterns dynamiska utseende har den en T-formad design på bakljuset med inbyggda blinkers.
Förbättrad ergonomi för förare och passagerare
För en sportig åktur med en hög nivå av förar- och passagerarkomfort har TMAX Tech MAX en lång sadel och förlängda fotstöd, och förarens ryggstöd ger 30 mm rörelse framåt/bakåt. TMAX Tech MAXsmalare mittdel gör det enklare att nå marken med fötterna, och formen på det gjutna aluminiumstyret bidrar till en något mer framåtlutad position för ökad feedback.
Uppkopplad TFT-skärm med navigation med komplett karta
Den sofistikerade, uppkopplade 7-tums TFT-skärmen i fullfärg styrs med en enkel joystick och erbjuder tre olika displaystilar. Via Yamahas MyRide-app får du tillgång till MyRide – Link som möjliggör anslutning till fordonet så att du får tillgång till din smarttelefon för musik, väder, samtal** och notifikationer. Med Garmin Navigation* med komplett karta blir varje resa enklare, och du kan även läsa textmeddelande när din TMAX är parkerad. (* För Garmin Navigation med komplett karta krävs ett prenumerationsavtal och det erbjuds inte i alla länder. Vissa navigeringsfunktioner är inte tillgängliga i alla länder, kontrollera tillgängligheten med Garmin. ** Kräver Bluetooth-anslutet headset som är kopplat till TMAX. Headset ingår ej.)
Elektriskt justerbar vindruta
Den justerbara vindrutan har ett luftintag i mitten som bidrar till ökad komfort genom att minska trycket på överkroppen, särskilt vid högre hastigheter. Den här designen ger även bättre akustik när du använder en smarttelefon kopplad till 7-tums TFT-displayen. Vindrutan kan justera elektriskt på TMAX Tech MAX med hjälp av ett reglage på styret.
Farthållare
Farthållaren är en standardfunktion på TMAX Tech MAX, som gör att du kan slappna av under längre åkturer. Det är också ett praktiskt sätt att hålla sig under hastighetsbegränsningen. Systemet samarbetar med Yamaha Chip Controlled Throttle (YCC-T) och kan väljas vid hastigheter på 50 km/h och över.
Handtagsvärme och uppvärmd sadel
Den här premiumskotern är avsedd att köras och användas året runt, och den aerodynamiska kåpan och den elektriskt justerbara vindrutan ger utmärkt skydd mot väder och vind. De exklusiva funktionerna på TMAX Tech MAX inkluderar en uppvärmd sadel och uppvärmda handtag för ökad komfort under kallare dagar vilket gör det här till en maskin som verkligen fungerar alla dagar i veckan.
Klassledande premiumspecifikation
TMAX Tech MAX har en klassledande specifikation som är designad för att ge dig den ultimata körupplevelsen på varje resa. Utöver den exklusiva elektriskt justerbara vindrutan, de uppvärmda handtagen och den uppvärmda sadeln, farthållaren, den justerbara fjädringen bak och reglagen med bakgrundsbelysning. Har den här ikoniska bästsäljaren en förarmiljö av högsta kvalitet och den finns i en speciell ny färg, Dark Magma samt i Tech Black.
Nyckellöst Smart Key system
Det är enkelt att använda din TMAX Tech MAX med din Smart Key i fickan – och de 2 startknapparna är enklare än någonsin att använda. Den här nyckellösa tekniken gör att du kan starta motorn, låsa upp sadeln och låsa upp centralstödet snabbt och enkelt. Du kan även låsa upp det snygga flygplansinspirerande tanklocket.
Lätt aluminiumram
TMAX Tech MAX kompakta gjutna aluminiumram är av motorcykeltyp, och har en layout med dubbla längsgående balkar som ger enorm styrka i kombination med låg vikt. Den kraftfulla motorn på 560 cc är monterad direkt i ramen för utmärkt viktcentralisering – och fjädringsinställningarna är omarbetade för sportigare och mer precisa köregenskaper. De ultralätta gjutna fälgarna minskar den ofjädrade vikten och är utrustade med Bridgestone-däck.
Sofistikerad elektronisk styrteknik
Nya TMAX Tech MAX är utrustad med en toppmodern chipstyrd Yamaha Chip Controlled Throttle (YCC-T) för bästa möjliga motorkontrollnivå – och för bättre känsla och lägre vikt har ett fly-by-wire Accelerator Position Sensor Grip (APSG) installerats. Antispinnsystemet hjälper till att förhindra bakhjulssladd vid acceleration på våta och lösa underlag – och D-MODE ger dig möjlighet att välja en mjuk eller sportig motorprestanda.
Stort förvaringsutrymme
I förvaringsutrymmet under sadeln får du plats med en integralhjälm, det är även ett perfekt vädertåligt utrymme där du kan förvara en väska, bärbar dator eller andra tillhörigheter. Det krävs ingen nyckel för att komma åt förvaringsutrymmet. Med automatisk invändig belysning för ökad bekvämlighet.
Stöldskyddande låssystem för centralstödet
TMAX Tech MAX är Europas mest åtråvärda sportskoter, och för ökad säkerhet och trygghet är den utrustad med ett låsbart centralstöd så att den inte kan flyttas av en obehörig person. När du är redo att köra behöver du bara använda din Smart Key för att låsa upp stödet.

Specifikationer

Ladda ner faktablad
 • Motortyp

  4-takts, Vätskekylning, DOHC, 4 ventiler, Parallel twin-cylinder

 • Slagvolym

  562 cc

 • Borrning och slag

  70,0 × 73,0 mm

 • Kompression

  10.9:1

 • Max effekt

  35,0 kW vid 7 500 varv/min

 • Max vridmoment

  55,7 Nm vid 5 250 varv/min

 • Smörjningssystem

  Torrsump

 • Bränslesystem

  Bränsleinsprutning

 • Tändsystem

  TCI

 • Startsystem

  Elektrisk

 • Växellåda

  Automat, kilrem

 • Bensinförbrukning

  4,8 L/100 km

 • CO2 utsläpp

  112 g/km

 • Fjädringssystem fram

  Teleskopgaffel

 • Fjädringsväg fram

  120 mm

 • Fjädringssystem bak

  Svingarm

 • Fjädringsväg bak

  117 mm

 • Frambroms

  Dubbla hydrauliska skivbromsar, Ø 267 mm

 • Bakbroms

  Enkel hydraulisk skivbroms, Ø 282 mm

 • Framdäck

  120/70R15M/C 56H (slanglöst)

 • Bakdäck

  160/60R15M/C 67H (slanglöst)

 • Totallängd

  2.195 mm

 • Totalbredd

  780 mm

 • Totalhöjd

  1.415 mm – 1.525 mm (elektrisk justerbar vindruta)

 • Sitthöjd

  800 mm

 • Hjulbas

  1.575 mm

 • Min. markfrigång

  135 mm

 • Våtvikt

  220 kg

 • Bränsletanksvolym

  15 L

Finansiera din Yamaha TMAX Tech MAX med Santander Bank

Kontakta säljare